Bine Ați Venit în Lumea Rhyme Time Fun Time!

Salut!

Suntem Oana și Irina, surorile dinamice din spatele acestui program captivant.

Misiunea noastra este de a-i introduce pe cei mici în minunata lume a muzicii, cuvintelor și mișcării, in ideea de a le dezvolta și stimula abilitățile de ascultare, memoria, echilibrul și coordonarea, într-un mod distractiv.

Ședințele noastre Rhyme Time sunt pline de energie, interactive și oferă numeroase oportunități de a cânta, dansa și cel mai important, de a te apropia de copilul tău.

Esti pregătit/ă pentru o aventură rhyme-tastică cu cel mic/cea mică?

Alătură-te echipei Rhyme Time Fun Time și lasă râsetele și veselia să înceapă!

Nu rata distracția! Rezervă o sesiune gratuită, acum!

Valorile noastre

Ne concentrăm pe copii

Suntem Pasionați

La Rhyme Time, copiii sunt inima muncii noastre, centrul universului nostru, soarele planetelor noastre, fulgii de ciocolată de pe biscuiții noștri. Fără ei, am fi pierduți într-o mare de adulți. Așadar, ne asigurăm că tot ceea ce facem este gândit în funcție de ei.

Să lucrăm cu copiii nu este doar un loc de muncă pentru noi, este cea mai distractivă și satisfăcătoare activitate. Dragostea și afecțiunea lor, jocurile, creativitatea și imaginația lor ne mențin nivelul de energie ridicat. Împreună putem fi veseli, ne putem distra și crea
amintiri minunate.

Acționăm cu integritate și empatie

Ne desfășurăm activitatea cu onestitate, responsabilitate și respect pentru toți. Manifestăm empatie și ne pasă de sentimentele celorlalți, având întotdeauna scopul de a fi amabili și atenți cu toți cei cu care interacționăm.