Încearcă Gratuit o Sedință De Rhyme Time

NU RATA DISTRACȚIA!

Let's Rhyme and have fun together

Sesiunile Rhyme Time Fun Time sunt pentru pitici cu vârste intre 0-3 ani, se desfășoară în engleză sau germană, durează 30 de minute și includ rime, cântece, mișcări și alte activități distractive.

English Rhymetime Songs 0-3 yo

Cuddly Koalas 0-3

Sesiunile Cuddly Koalas se concentrează pe facilitarea coordonării ochi-mână și a mișcărilor motorii fine simple, cât și mișcări ale corpului, cu accent pe abilitățile motorii brute, cum ar fi: bătutul din palme, balansul, învârtitul sau săritul pe muzică.
 
În timpul sesiunii veți avea acces la slideshow-urile în engleză sau germană. Vă incurajăm să cântați impreuna cu noi, astfel veți învăța cantecelele si veți putea cânta cu copilul/copiii Dvs., și în afara sesiunilor.

Rezervă sesiunile aici!

Când Și Unde?

În acest moment, sesiunile noastre vor fi găzduite online, pe Zoom.
 
Trebuie doar să dai click pe sesiunea dorita (engleză sau germană), și intervalul orar disponibil, pentru a alege sesiunea care se potrivește cel mai bine programului tău.
 
Vei primi un link direct pentru a te alătura evenimentului prin adresa de e-mail la care te înregistrezi. Doar asigură-te că alegi sesiunea potrivită!
 
Pentru a participa la eveniment, vei avea nevoie de acces la un computer sau alt dispozitiv capabil să acceseze Zoom și acces suficient la Internet.
 
Pentru cea mai bună experiență de vizionare, îți recomandăm să te conectezi pe un laptop sau computer desktop. Dacă te alături prin tabletă sau telefon, îți recomandăm să vizualizezi evenimentul în orientare peisaj.

Cine poate participa la sesiunile Rhyme Time?

Sesiunile noastre online sunt incluzive și primitoare pentru toate familiile, indiferent de mediul cultural, social sau economic.
 
Este potrivit pentru familiile cu copii, cu vârste cuprinse între 0-3 ani. Functioneaza in special pentru mamici sau tătici care stau acasă cu piticii, bone, chiar si bunici sau alte categorii de persoane care au in grija lor, copii.

Limbaj ofensator

Vă rugăm să vă asigurați că nu faceți discriminări pe criterii de sex, rasă, dizabilități sau religie. Toți copiii și adulții care participă la sesiunile noastre vor fi tratați cu respect și demnitate.
 
Copiii învață comportamente observându-și părinții și îngrijitorii, repetând adesea ceea ce aud și văd. Vă rugăm să va adresați respectuos și să nu folosiți un limbaj ofensator, chiar și atunci când vorbiți cu gazda sau cu un alt adult.
 
Suntem aici pentru a oferi cele mai bune servicii posibile. Nu vom tolera comportamentul agresiv din partea clienților noștri.
Ne rezervăm dreptul de a întrerupe serviciile noastre pentru clienții care manifestă un comportament agresiv și nu va fi oferită nicio rambursare în astfel de cazuri. Înțelegerea dumneavoastră este foarte apreciată!
Vă mulțumim!